Tort de fructe 😋

Sa incepem Co-crearea! 😋

Tort de fructe 😋

Aceasta minunata gustare a luat nastere intr-o zi de Decembrie anul trecut cand inca eram in plin process de Co-crearea cu Universul din Calatoria catre Esenta mea Divina si experimentam diverse retete.

Click pe buton pentru mai multe detalii despre ce inseamna a fi Co-creator, exemple, etc.:

Te invit mai jos sa descoperi ingredientele + modul de co-creare.

Sa ai un minunat proces creativ!

Iti urez un gust Divin! 😋

Simti sa impartasim? 🤗

Hai in sectiunea de comentarii de mai jos sa daruim! 💚


Ingrediente:

– fulgi de ovaz 200g
– nuci/ migdale/ alune 150-200g
– curmale 10-15 bucati in functie de marime
– cacao 1 lingura
– ulei cocos 2-3 linguri
– miere 3-4 lingurite
– caju crud aprox. 220-300g
– fructe proaspete/ congelate aprox. 150-200g
– ciocolata, alune, nuci sau fulgi de cocos pentru topping (optional)

Mod de co-creare:

Prin Co-crearea unui astfel de Tort minunat 😍 se deschide un spatiu sacru pentru a intinde, antrena si cultiva muschiul creativitatii contribuind printre multe alte beneficii, la o echilibrare naturala a intregii fiinte. De asemenea, ingredientele se pot inlocui cu oricare va sunt pe plac. Voi incepe prin a detalia modul de preparare al blatului, urmand apoi si pasii pentru umplutura/ topping.

Idei pentru inlocuit/ adaugat ingrediente: banane, mar, avocado, ciocolata, unt de arahide/ migdale, etc.

Co-crearea Blatului 😋:

  • Se iau cele 200g de fulgi de ovaz, se pun in blender/ mixer impreuna cu nucile (midgale, alune sau mix) si curmalele + miere 1 lingurita (optional), si se amesteca pana cand compozitia devine grosiera si lipicioasa cat de cat.
  • Se pregateste recipientul pentru tort impreuna cu foaie de copt sau folie (optional) si se intinde compozitia uniform.
  • Se pune la rece in congelator timp de 30min – 1 ora pentru solidificare.

Co-crearea Umpluturii/ topping 😋:

  • Se iau cele 200g de caju necoapte si se tin la inmuiat in apa rece 2-3 ore cel putin sau cateva minute in apa fierbinte.
  • Se pun in blender/ mixer (eu am folosit pe cel de mana + pahar pentru o compozitie cat mai fina) impreuna cu 2-3 lingurite de miere + 2-3 linguri de cocos + fructele proaspete/ congelate si se amesteca pana devine cat mai omogena sub forma de crema/ piure.
  • Se scoate blatul de la rece si se intinde uniform umplutura urmand ca apoi sa presaram pe deasupra putina cacao + fulgi de cocos + cateva fructe si ce altceva mai simtiti ca si topping.
  • Se pune la congelator pentru inca 30min – 1 ora si apoi se poate trece la servire!

Gustare placuta! 😋


Pentru toate retelele de prajituri, mancaruri si diete, te invit sa faci click pe paginile „Arte culinare – retete!” , website-ul „calatoriaesenteitale.ro” sau sa urmaresti retele de socializare de mai jos!

heart, leaves, foliage-1192662.jpg
Iti multumesc cu recunostinta pentru vizita!
Iti doresc Calatorie minunata, plina de iubire, bucurie, pace, abundenta, prosperitate, adevar, recunostinta si lumina!

Daca doresti sa imi scrii sau pentru alte detalii, te invit in sectiunea comentarii de mai jos sau in pagina de Contact – aici:


Da-i un Share daca simti! 😍😇

Ne gasesti si aici! 😍🕊️💚

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORO